ویزای توریستی اسپانیا – شینگن

ویزای توریستی اسپانیا شینگن

خدمات اخذ ویزای شینگن اسپانیا تضمینی

قانونی، تضمینی، ارزان و بدون واسطه ویزای شینگن
بدون وثیقه، سند ملکی و یا ضمانت بانکی ویزای شینگن
 بدون انگشت نگاری و اثر انگشت ویزای شینگن
بدون انجام مصاحبه در سفارت ویزای شینگن

توجه، ممکن است اطلاعات این صفحه به روز نباشد، لطفا آخرین تغییرات در شرایط و قیمت ویزای شینگن را در این صفحه مطالعه کنید

 

پروسه انجام کار

ابتدا اقامت قانونی یکساله اکراین برای شما تهیه میشود، سپس با داشتن اقامت یکساله اکراین از یکی از سفارتخانه های اسپانیا، هلند، یونان، لهستان و یا لیتوانی ویزای شینگن شما اخذ میگردد. با داشتن ویزای شینگن یکی از کشورهای عضو شینگن، میتوانید به تمام کشورهای عضو شینگن سفر کنید. بدون داشتن اقامت یکساله و یا اقامت دائم اکراین، نمیتوانید از هیچ سفارتخانه ای در شهر کی یف درخواست ویزا نمائید.

هزینه ویزای شینگن + اقامت یکساله 7500 دلار

ضمانت

عقد قرارداد مکتوب به روسی و فارسی، مهمور به مهر رسمی شرکت و امضای طرفین
تحویل رسید وجه پیش پرداخت در فاکتور مهمور به مهر رسمی شرکت و امضا

درصورت عدم موفقیت در ارئه خدمات مورد نظر متقاضی، شرکت متعهد میشود هزینه پیش پرداخت را بصورت کامل به متقاضی عودت دهد.

مدارک و شرایط لازم

- حضور متقاضی در اکراین
- نام کامل پدر
- نام کامل مادر (اگر مادر پس از ازدواج نام فامیلی خود را تغییر داده است، نام فامیلی قبل از ازدواج نیز لازم است)
- 6 قطعه عکس جدید پاسپورتی 3.5 در 4.5 تمام رخ با پسزمینه سفید

متقاضی نباید تحت تعقیب پلیس و دارای سوء پیشینه باشد
پاسپورت متقاضی باید حداقل 6 ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد
اگر در پاسپورت فعلی شما مهر ریجکت از سفارتخانه ای خورده است، پاسپورت خود را تعویض کنید

اقامت یکساله

اقامت یکساله اکراین از طریق استخدام در یک شرکت اکراینی صورت میگیرد

یک شرکت شما را استخدام میکند و هزینه مالیات شما را پرداخت میکند. پس از 14  تا 20 روز اقامت یکساله و قانونی شما آماده میشود و پس از آن پروسه اخذ ویزای شینگن را شروع خواهیم کرد. گرفتن ویزای شینگن نیز حداکثر 10 روز کاری طول خواهد کشید

مدارک لازم قبل از ورود به اکراین

کپی یا اسکن از تمام صفحه های پاسپورت که نوشته، ویزا و یا مهر در آن است
یک قطعه عکس پرسنلی با پسزمینه سفید، دیجیتالی و با کیفیت مناسب برای چاپ

مدارک لازم پس از ورود به اکراین

پرداخت مبلغ 4000 دلار بعنوان پیش پرداخت پس از ورود شما به اکراین و هنگام عقد قرارداد در دفتر شرکت
اصل پاسپورت

توجه: هزینه اجاره محل اقامت در مدتی که در اکراین هستید، بعهده خود شما است. میتوانیم شما را در امر تهیه آپارتمان، رزرو هتل و یا هاستل ارزان قمیت و مناسب یاری کنیم. نمونه کیفیت و قیمت ها را اینجا ببینید.

اگر سوالی دارید، قبل از تماس با ما، لطفا بخش پرسش و پاسخ های متداول را مطالعه بفرمائید.

لطفا بخش اقامت اکراین را مطالعه کنید.

ویزای شنگن تضمینی ارزان
شرایط و قیمت های جدید - کلیک کنید